ТОПОЛНИЦА И БУЧИМ СО НОВИ УЛИЦИ, И ДРУГИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ

Село Бучим доби нови 3  улици и една покриена платформа за потребите на жителите.

Исто така во завршна фаза се се градежните активности на улицата од асфалтниот пат до училиштето во селото Тополница, со проектот се планирани уште две нови улици во горниот дел од селото и градежните активности ќе започнат веднаш по комплетирањето на првата улица.

 

Чекор по чекор до рамномерен општински развој.

Информираат од општина Радовиш


About the author /


Related Articles

Временска прогноза