ИЗГРАДБА НА КРАК НА УЛИЦИТЕ БРАЌА МИЛАДИНОВИ СО КАЛАУЗЛИСКА

Изградбата на кракот на ул. Браќа Миладинови за поврзување со ул. Калузлиска, од вчера започнаа работните активности, улицата ќе се поплочи во должина до 200м и широчина од 3м.

Со овој инфраструктурен зафат се решава проблемот на голем број на семејства кој живеат во овој дел со пристапот до нивните домови.

Информираше Градоначалникот Герасим Конзулов

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза