47 ДАРИТЕЛИ ОД ДЕНЕШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Денес во просториите на Црвен крст Општинска организација Радовиш се одржа крводарителска акција, на крв дарува 47 дарители, голема благодарност до сите дарители кои ја покажаа својата хуманост искажуваат од Црвен Крст.


About the author /


Related Articles

Временска прогноза