Интервју: СПРАВУВАЊЕ СО ПАНДЕМИЈАТА ОД КОВИД 19 – посета на ЈЗУ „Здравен дом“ Радовиш (Видео)

Посета на Здравствен дом во Радовиш од страна на Претседателот на Советот Коле Чаракчиев, заедно со Секретарот на Општина Радовиш Драги Стојанов за увид на состојбата – општината ќе излезе во пресрет на сите барања на Здравствен дом во Радовиш за било каква потреба.

 

Интервју Коле Чаракчиев при посетата на ЈЗУ „Здравен дом“ Радовиш

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење


 

Related Articles

Временска прогноза