ГРАДСКИОТ ПАЗАР ВО САБОТА СО СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ

ЈП „Плаваја“ информираше дека во сабота градскиот пазар ќе работи со скратено работно време од 8-14 часот, поради новите донесени мерки и ограничувањата за движење на граѓаните.

Исто така од оваа комунално претпријатие известуваат за продавачите да се придрѓуваат на насоките од ЈП „Плаваја“ како и мерките за купувачите и излагачите на носење заштитна опрема.

 

 


 

Related Articles

Временска прогноза