ДЕНЕС 43. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Седницата ќе се одржи денес  26.06.2020 година (Петок) со почеток од 14.00 часот. во Центарот за култура во Радовиш.

Советот на Општина Радовиш врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, донесе Решение за свикување на XLIII седница на Советот на општина Радовиш.

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза