„ДИК“ СО КОНСУЛТАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ТИМОТ ЗА EДУКАЦИЈА

ДИК, организираше консултативни работилници за подготовка на тимот за eдукација, за спроведување на обуките на изборните органи. Овие работилници беа одржани на 27 и 28 јуни 2020 година.

Покрај изборниот процес, од страна на специјалисти од областа на епидемијологијата, посебен осврт беше даден во делот на заштита на здравјето.
Обуките на изборните органи продолжуваат и во наредните денови..

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза