МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП – РАДОВИШ Е ЗАТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ (Фото)

Револт од страна на граѓани кои се затекнати повеќе од 2 часа на патот кај Пилаф Тепе, во испратените фотографии се гледа дека колоната е повеке од километар. 

Инаку од АМСМ информираа: Магистралниот пат Штип – Радовиш е затворен за сообраќај од 11:00 часот во двата правци поради минирање, информираа АМСМ.

Немаме подетални информации до кога ке биде прекинот.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате

согласност на нaведените Услови за користење


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза