МИЦКОСКИ ДЕНЕС ГО ПОСЕТИ КОНЧЕ И РАДОВИШ -Македонија мора да си ја исправиме!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски денес го посети Конче и Радовиш при што ја промовираше Програмата пред граѓаните на овие места.

„Ги посетивме Конче и Радовиш. Се обврзавме на чесна и честита работа. Се обврзавме на обнова која ќе ја донесеме после 15 јули. Македонија мора да си ја исправиме!“ – истакна Христијан Мицкоски.

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза