ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЗОНАТА ЗА ПАРКИРАЊЕ ПО КЕЈОТ И ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ (фото)

Деновиве се работеше на обележување на местата за паркирање по кејот на радовишка река и во централното градско подрачје, се обновуваат претходните позиции кои се дозволени за паркирање на овие места.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате

согласност на нaведените Услови за користење.


 

Related Articles

Временска прогноза