РЕХАБИЛИТАЦИЈА И ОБНОВУВАЊЕ НА ВТОРАТА КОЛОВОЗНА ЛЕНТА НА БУЛЕВАРОТ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ (фото+видео)

Денес се започна со гребење на асфалтот на булеварот каде што е предвидена рехабилитација и обновување на втората коловозна лента со асфалт.

Општина Радовиш ги известува сите учесници во сообраќајот дека од денес (03.06.2020 год.) ќе се изведуваат градежни активности на втората коловозна лента на булеварот Александар Македонски.

Се молат граѓаните да не паркираат на делот каде што се одвиваат градежните активности и да ги отстранат паркираните возила, со цел непречено да се реализираат предвидените активности – известуваат од Општина Радовиш

РЕХАБИЛИТАЦИЈА И ОБНОВУВАЊЕ НА ВТОРАТА КОЛОВОЗНА ЛЕНТА НА БУЛЕВАРОТ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

Денес се започна со гребење на асфалтот на булеварот каде што е предвидена рехабилитација и обновување на втората коловозна лента со асфалт.

Julkaissut Radovis News Keskiviikkona 3. kesäkuuta 2020

 

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза