САНИРАН ПРОБЛЕМОТ СО КАНАЛИЗАЦИЈАТА ВО ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“

Претставници од општина Радовиш вчера реализираа работна посета на Основното училиште „Крсте П. Мисирков“ каде што беше разговарано за тековните уписи на ученици и online наставата кој се реализираше во изминатиот период.

Од страна на ООУ „Крсте П. Мисирков“ беше истакнато дека се заврши и реши долгогодишниот проблем со канализацијата, која по природен и гравитациски пат ќе се слива во канализационата мрежа. 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате

согласност на нaведените Услови за користење


 

 

Related Articles

Временска прогноза