Интервју: СКРИНИНГ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈЗУ „ЗДРАВЕН ДОМ“ – МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ЌЕ БИДАТ АНГАЖИРАНИ ВО ГОБ “8 СЕПТЕМВРИ“ (Видео)

МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ОД ЈЗУ „ЗДРАВЕН ДОМ“ ЌЕ БИДАТ АНГАЖИРАНИ ВО ГОБ “8 СЕПТЕМВРИ“ – НАПРАВЕН СКРИНИНГ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈЗУ „ЗДРАВЕН ДОМ“ СЕ ОЧЕКУВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ 

Дел од Интервјуто со Лимонка Илиева – Директор на ЈЗУ „Здравен дом“’ Радовиш

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате

согласност на нaведените Услови за користење


 

Related Articles

Временска прогноза