ЗАВРШЕНА Е ИЗГРАДБАТА И ПОПЛОЧУВАЊЕТО НА НОВАТА УЛИЦА ВО КАЛУЃЕРИЦА (фото)

ИЗГРАДБА И ПОПЛОЧУВАЊЕ НА НОВА УЛИЦА ВО КАЛУЃЕРИЦА

ѓ

 

 


 

Related Articles

Временска прогноза