ЦЕНТРАЛНИОТ ДЕЛ НА ПОКРАЈЧЕВО ЌЕ ДОБИЕ НОВ ИЗГЛЕД (фото)

Општина Радовиш информираше дека започна со градежни работи и  уредувањето на централниот дел на Покрајчево со бехатон елементи.

Во некој наш следен прилог со информација што се ќе биде направено во оваа населено место.

 

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза