ВТОРАТА ЛЕНТА НА БУЛЕВАРОТ СО НОВ АСФАЛТ (Фото)

Денес продолжи работата со асфалтирање од реконструкцијата и рехабилитацијата на втората коловозна лента на Бул. Александар Македонски во Радовиш.

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате

согласност на нaведените Услови за користење


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза