УРЕДУВАЊЕ НА ДЕЛ ОД ПРИСТАПИТЕ НА БУЛЕВАРОТ (фото)

Изминатите денови ЈП „Плаваја“ уреди дел од пристапите на булеварот и дел од површините по кои се движат пешаците, овие површини беа поплочени со бекатон.


Related Articles

Временска прогноза