ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА СМЕТ И РАСЧИСТУВАЊЕ – Програма за инвестирање во животната средина за 2020 год.

Екипата на фирмата “Клин Кат Сервис“ помогнати од ЈП „Плаваја“ и ангажираните лица од ЕЛС,  денес работат на расчистување на главните депонии на патот кон Планината Плачковица и дел од централното речното корито.

Чистењето се спорведува во склоп на Програмата за инвестирање во животната средина за 2020 год. на Министерството за животна средина и просторно планирање.

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

Related Articles

Временска прогноза