ЛОКАЛНИОТ ПАТ „ПРНАЛИЈА-СУПУРГЕ“ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ГРАДИ

ОБЈАВЕН ТЕНДЕР ЗА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ПРНАЛИЈА-СУПУРГЕ

Министерството за транспорт и врски во склоп на проектот за поврзување на локални патишта го објави тендерот за локалниот пат Прналија-Супурге во должина од 3 км.

Тендерот е објавен на 18.07.2020 и трае до 18.08.2020 година.  

 

Повеќе информации во некоја наша следна објава.


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

About the author /


Related Articles

Временска прогноза