ПОСТАВУВАЊЕ НА НОВИ КАНТИ ЗА ОТПАДОЦИ

Во Радовиш денес се работеше на поставување на нови канти- корпи за отпадоци кои беа поставувани долж булеварот и централното подрачје.

Оваа обновување и поставување на нови канти е во склоп на предвидениот проект за поставување на нова урбана опрема во градот Радовиш и населените места, каде што претходно беа поставени клупи.

Се надеваме дека нашата свес ќе преовладува и отпадоците и другите хартии ке ги фрламе во овие нови канти за отпадоци.

 

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза