ОБНОВУВАЊЕ НА ХОРИЗОНТАЛНАТА СООБРАЌАЈНА СИГНАЛИЗАЦИЈА (фото)

Активности и работи на обновување на хоризонталната сообраќајна сигнализација.

Денес се работеше на новоасфалтираната траса од булеварот, а во следниот период ќе се продолжи со обновување на сообраќајната сигнализација и низ другите улици во градот Радовиш.

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза