СОВЕТОТ ЌЕ ЈА ОДРЖИ 44-ТА РАБОТНА СЕДНИЦА

Советот на општина Радовиш врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, донесе Решение за свикување на 44 седница.

Седницата ќе се одржи на 30.07.2020 година (Четврток) со почеток од 12.00 часот. во Центарот за култура во Радовиш.

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза