ИЗГРАДБА НА НОВА УЛИЦА ВО УРБАН БЛОК 9 (фото)

Општина Радовиш изведува градежни работи на улица бр.2 во Урбан блок 9.

Новата улица ќе има асфалтен коловоз, тротоари и атмосферска канализација.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

About the author /


Related Articles

Временска прогноза