НОВ ПАРКИНГ ПРОСТОР ЗА ПОТРЕБИТЕ НА УЧИЛИШНИОТ И ОПШТИНСКИОТ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ

Општината реализира проект каде што се уредува и гради нов паркинг простор за потребите на училишниот и општинскиот линиски превоз.

Овој паркинг е во непосредна близина на СОУ „Коста Сусинов“, преку кој би се обезбедила поголема безбедноста во сообраќајот пред училиштето и заштитат на учениците кои користат организиран училишен превоз – истакна Градоначалникот Конзулов при неговата посета и увид во работите кои се одвиваат овие денови.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

About the author /


Related Articles

Временска прогноза