Фото: ПРОСТОРОТ ПРЕД ЗГРАДИТЕ НА УЛ.САМОИЛОВА СЕ УРЕДУВА СО БЕХАТОН

Деновиве активно се работи на уредување на просторот помеѓу зградите на улица Самоилова и пристапна патека кон булевар Александар Македонски. Со оваа уредување се решава еден голем проблем со кој се соочуваа жителите од овие згради како и патеките кои за време на врнежи жителите немаа пристап до своите домови.

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза