СЕРТИФИКАТИ ЗА ЛИЧНИ И ОБРАЗОВНИ АСИСТЕНТИ ОД ПРОГРАМАТА НА „УНДП“ ЗА „ОКР“

Доделени се сертификатите за лични и образовни асистенти на лицата кои успешно ја завршија обуката според програмата на УНДП за општокорисна работа.

Во оваа програма, финансиски подржана од Општина Радовиш, беа вклучени 22 лица од кои 11 лични и образовни асистенти, 2 лица како негувател- воспитач на деца од предшколска возраст и 9 лица како соработници за посета на стари и немоќни.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза