СЛЕДНАТА СЕДНИЦА ИЗБОР НА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ

Одложена закажаната 45-итна седница кој беше со дневен ред од 32 точки, која започна и требаше да се одржи вчера во Центарот за култура „Ацо Караманов“

Најстариот советник Роска Ѓоргиева за отвори и започна оваа седница, која истакна дека Претседателот на Советот Коле Чаракчиев веќе е на друга функција – избран пратеник во Собранието и следната седница советниците треба да предложат и биде избран нов Претседател на Советот на општина Радовиш.

Координација имаа советничките групи седницата и одлучија да се одложи оваа седница, најавувајки се во следните денови нова седница на која ќе бидат ставени и овие точки од дневниот ред.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

About the author /


Related Articles

Временска прогноза