СОВЕТОТ ДЕНЕС СО ПРЕДЛОГ ЗА ВЕРИФИКАЦИЈА НА МАНДАТ

Советот на општина Радовиш денес ќе ја одржи 45-та Итна седница со Дневен ред од неколку точки.

Инаку на оваа седница како предложени точки се верификација на мандат на еден член на Советот на општина Радовиш, како и утврдување престанок на мандат на претседател на Совет на општина Радовиш поради новата функција, Пратеник во собранието.

Дали на денешената седница ќе има избор на нов претседател на Советот останува да ја проследиме после 16.00 часот.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза