НОВ ПАРКИНГ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА УЧИЛИШНИОТ И ЛОКАЛНИОТ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ

Зголемување на безбедноста во сообраќајот и заштитата на учениците, подготвен за употреба новиот паркинг за потребите на училишниот и локалниот линиски превоз.

Општината реализираше проект каде што се уреди и изгради нов паркинг простор за потребите на училишниот и општинскиот линиски превоз.

Овој паркинг е во непосредна близина на СОУ „Коста Сусинов“, преку кој се обезбедува поголема безбедноста во сообраќајот пред училиштето и заштитат на учениците кои користат организиран училишен превоз – истакна Градоначалникот Конзулов.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза