АЖУРИРАНИ ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД-19

Протоколите што ги опфаќаат мерките и препораките за заштита и превенција од КОВИД-19, согласно одлуките на Владата на Република Северна Македонија, се дополнети и ажурирани со последните усвоени измени и дополнувања со кои се регулираат повеќе области.

Ажурираните протоколи кои произлегуваат од Планот за намалување и спречување на ширење на коронавирусот можат да се најдат на страната на Владата https://vlada.mk/protokoli-koronavirus.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови
About the author /


Related Articles

Временска прогноза