ЗАПОЧНА ЗАМЕНАТА НА СТАРИТЕ УЛИЧНИ СВЕТИЛКИ СО НОВИ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ЛЕД СВЕТИЛКИ

Денес и во текот на наредниот период ќе се изврши замена на старите улични светилки со нови енергетски ефикасни ЛЕД светилки.

Инвестиција во вредност од 1.6 милиони евра поддржана од ЕБОР преку ЕСКО модел на јавно-приватно партнерство.

Овој проект е за одржлив развој и подобри услови за сите – истакнуваат од Општина Радовиш.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза