ЗАПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА НОВИ ТРИ УЛИЦИ СО ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО ЈАРГУЛИЦА (фото)

Започнува изградбата на три улици со фекална канализација со вкупна должина од 620 метри во село Јаргулица.

Воедно, екипите на ЈП Плавај ќе ја променат и трасата на водоводната инсталација во должина од 2 километри.

 

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза