ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 23-ТИ ОКТОМВРИ – ДЕН НА МАКЕДОНСКОТО РЕВОЛУЦИОНЕРНО ДВИЖЕЊЕ

Во Паркот на млади во Радовиш, на спомен обележјето на македонскиот револуционер Гоце Делчев, беше положено свежо цвеќе по повод одбележувањето на 23-ти Октомври – Ден на македонското револуционерно движење.

По тој повод свежо цвеќе положија делегации на: Градоначалникот на општина Радовиш, Советот на општина Радовиш, Општинските организации на Сојузот на борците и Здружението на пензионерите од Радовиш и Конче и политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза