ПОДОБРИ УСЛОВИ ЗА ВИКЕНД ВО ПРИРОДА, ПОДОБРЕНА ПРИСТАПНОСТА ДО ЕЗЕРОТО МАНТОВО (Видео)

Со поддршка од LRCP-проект за локална и регионална конкурентност подобрена е понудата за активен рурален туризам во Општина Конче, создадени се подобри услови за викенд во природа и подобрена е пристапноста до езерото Мантово.

Целосното видео погледнете го на следниот линк: ВИДЕО

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови
 

 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза