ЗАВРШИ АСФАЛТИРАЊЕТО НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ КОН МЕСНОСТА ДОБРА (фото)

Заврши асфалтирањето на локалниот патен правец на Планината Плачковица од хотелот Бел Камен до месноста Добра.

Инвестицијата во општинската патна инфраструктура е обезбедена преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој (АФПЗРР).

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 


  

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза