РАДОСТ ЗА НАЈМАЛИТЕ – сетови сликовници во семејства од социјални-ранлива категорија

Црвен крст преку проект со Светска банка и во соработка со Министерството за труд и социјална политика, периодов преку општинските организации врши дистрибуција на сетови сликовници во семејства од социјални-ранлива категорија.

Децата добиваат сет сликовници на својот мајчин јазик, имајќи предвид дека истите се публикувани на македонски, албански, ромски и турски јазик.

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


  

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза