СООДВЕТНИ МЕРКИ ЗА 11 ЛИЦА ОД РАДОВИШ КОИ ЈА ПРЕКРШИЛЕ УРЕДБАТА „ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ ЗАШТИТА НА ЛИЦЕТО“

Во текот на деноноќието според статистиката на МВР за периодот (03.11/04.11.2020), по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Струмица 33 лица не ја почитувале, од кои 11 во Радовиш , 9 во Валандово, 8 во Струмица и 5 во Гевгелија и ќе следуваат соодветни мерки.

 

*фото Архива


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


  

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза