КОМПЛЕТНО УРЕДУВАЊЕ НА УЛИЦА СО ИЗВЕДБА НА ФЕКАЛНА И АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО УБ 9.3 (фото)

Продолжуваат работите и решавањето на долгогодишниот проблем на жителите кои имаат свои домови во УБ 9.3, – изведбата улицата т.н. бр. 8. е при крај и во следната фаза ќе биде асфалтирањето.

Деновиве активно се работи на оваа улица кое е предвидено да биде комплетно уредена со тротари, фекална и атмосферска канализација.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 


  

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза