ЗАПОЧНА СО РАБОТА И ТРЕНИНЗИ ФУДБАЛСКАТА ШКОЛА „AZZURRI“

Започна со работа и тренинзи Фудбалската школа „Azzurri“ која работи во сколоп на Спортскиот центар „Azzurri“ во Радовиш.

Во оваа фудбалска школа тренинзите се предвидени да се реализираат на теренот со вештачка трева кој е според УЕФА и ФИФА стандарди, самите тренинзи се одвиваат по групи (генерациски) и бројот на групите е лимитиран според протоколите.
⚽ „AZZURRI“ – Вашата нова локација за спортување!

ФОТО ГАЛЕРИЈА

 

⬇РАСПОРЕД НА ТЕРМИНИ ЗА ТРЕНИНЗИ ПО ГЕНЕРАЦИИ⬇

👉Генерација 2007/08/09 вторник во 17 часот.
👉Генерација 2010/11/12 среда во 17 часот.
👉Генерација 2013/14/15 среда во 16 часот.
📍Напомена распоредот е само за следниот тренинг, за целосен распоред за сите денови и термини за секоја група посебно набрзо ќе објавиме.
⚽⚽ФУДБАЛСКА ШКОЛА AZZURRI ⚽⚽

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови

 


  

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза