„AZZURRI“ – НОВ СПОРТСКИ ЦЕНТАР ВО РАДОВИШ…

Фудбалско игралиште со вештачка трева кое е направено по сите европски и ФИФА стандарди.

  • Термини за рекреативци за одигрување  мал фудбал.
  • Упис на членови во детската школа за фудбал „Аzzurri Kids“ која наскоро ќе започне со тренинзи.

Наскоро новитети и дополнување на содржините во овој спортски комплекс кој располага со сопствен паркинг, уредени гардероби и сите потребни елементи да се чувствувате пријатно и удобно.

Сите натпревари кои ќе се одигруваат ќе бидат според пропишаните протоколи за безбедност и донесените мерки и препораки за заштита.

 

„AZZURRI“ – Вашата нова локација за спортување!

📢 „AZZURRI“ – НОВ СПОРТСКИ ЦЕНТАР ВО РАДОВИШ❗️

 

ТЕРМИНИ ЗА МАЛ ФУДБАЛ

Резервирајте на телефон 072696757

 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


  

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза