ШЕСТОНОЕМВРИСКИ ПРИЗНАНИЈА ДОДЕЛЕНИ НА МВР „ОВР РАДОВИШ“, ЈЗУ „ЗДРАВСТВЕН ДОМ“ И ОО „ЦРВЕНИОТ КРСТ“ (фото)

Денес во салата за состаноци на општина Радовиш, Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов ги додели шестоноемвриските признанија кои беа утврдени на свечената седница на Советот на општина Радовиш.

Признанија за огромна хуманост и грижа за здравјето и безбедноста на граѓаните добија: МВР ОВР РАДОВИШ, ЈЗУ „ЗДРАВСТВЕН ДОМ“ – РАДОВИШ И ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЦРВЕНИОТ КРСТ.

Признанијата ги примија: Началникот на ОВР Радовиш – Спасо Трајков, Директорката на ЈЗУ „Здравствен дом“ – Лимонка Илиевска и Секретарот на општинската организација на Црвен крст – Верица Беќарова.

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


  

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза