БЕЗБЕДНО, ФУНКЦИОНАЛНО И УБАВО- Канделабри и осветлување поставени на потпорниот ѕид

Канделабри и осветлување поставени на потпорниот ѕид – Проект е од големо значање, бидејки со изградба ќе се стабилизира одронувањето на дел од ридот кое што претставуваше опасност за движење на граѓаните и нормално сообраќајно движење на возилата.
Безбедно, функционално и убаво, завршуваат работните активности на овој ѕид – информираат од општина Радовиш.

 

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза