БЛАГОДАРНИЦИ ЗА ВОЛОНТЕРИТЕ ОД ЦРВЕН КРСТ РАДОВИШ

По повод 5ти декември Светскиот ден на волонтерството Претседателот на ООЦК Радовиш додели благодарници на волонтерите за особен придонес во борбата против Ковид-кризата во 2020 година.

 

ОО Црвен крст Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза