НОВИ ТРОТАРИ, ФЕКАЛНА И АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА, АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА БР.8 ВО УБ 9

Нови тротари, фекална и атмосферска канализација, завршена и последната фаза – асфалтирање на улица бр.8 во УБ 9 во Радовиш.

Санирано и оштетувањето на главната улица.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 

 

  

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза