ЗАВРШУВА ИЗГРАДБАТА НА ПОТПОРНИОТ ЅИД НА УЛ. СВ. СПАСО РАДОВИШКИ.

Како што и претходно информиравме и ги следевме работите на потпорниот ѕид на ул. Св. Спасо Радовишки деновиве се работат завршните работни активности на овој ѕид.

Овој проект е од големо значање, бидејки со неговата изградба ќе се стабилизира одронувањето на дел од ридот кое што претставуваше опасност за движење на граѓаните и нормално сообраќајно движење на возилата.

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза