СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ НЕ ЈА ОДРЖА 51. БУЏЕТСКА СЕДНИЦА

Поради не усвојување на итност и дневниот ред денес не се одржа 51-та закажана Итна седница.

Оваа буџетска седница беше закажана пред два дена како 50 седница но и тогаш поради истата причина не се одржа, и денес после гласањето за дневниот ред беше 9:9 и немаше можност за работа. Дневниот ред беше истиот од 50-та седница.

Советничките групи на опозицијата и позицијата излегоа со прес преку кои сакаа да ја информираат јавноста за неодржување на седницата.Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза