СОВЕТОТ ЌЕ ЈА ОДРЖИ 50 СЕДНИЦА-БУЏЕТОТ ЗА 2021 ГОДИНА НА ДНЕВЕН РЕД

Советот на општина Радовиш врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, донесе Решение за свикување на 50 седница.

Седницата ќе се одржи на 29.12.2020 година (Вторник) со почеток од 20.00 часот. во Центарот за култура во Радовиш.


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза