УРЕДУВАЊЕ НА УЧИЛИШНИОТ ДВОР И ОГРАДУВАЊЕ ВО ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“

Деновиве се санирани и завршени сите пропратни проблеми околу канализационата мрежа на нашето училиште ООУ ,,Крсте Петков Мисирков“.

  • Нашето училиште доби чиста еколошка средина каква што сите заслужуваме во XXI век.
  • Овие денови се изведуваат градежни активности околу уредување на училишниот двор со бекатон плочки и враќање на оградувањето во првобитна положба.

 

Информираат од ООУ „Крсте П. Мисирков


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза