УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО КОНЧЕ

Успешно беше реализирана Крводарителската акција во Општина Конче, на 14.12.2020 година., на која крв даруваа повеќе крводарители.
Голема благодарност до сите крводарителите кои го одржуваат стабилно нивото на крвни залихи во овие тешки времиња за здравството на глобално ниво – истакнуваат од ОО Црвен Крст Радовиш.

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза