47. КАРАМАНОВИ ПОЕТСКИ СРЕДБИ – програма

Центар за култура „Ацо Караманов“ Радовиш и Организациониот одбор на 47– те „Караманови поетски средби 2020“ 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови 
 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза